anime angels Forum Index  
 FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •   fChat   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 top 5 personaje View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
darck_angel
Site Admin

PostPosted: Mon Apr 09, 2007 12:28 pm Reply with quoteBack to top

deci incep eu:1inuiasha
2kagome
3.sango
4shipo
5miroku
View user's profileSend private messageSend e-mail
fallen_angel

PostPosted: Mon Apr 09, 2007 1:43 pm Reply with quoteBack to top

well... Very Happy
1 sesshoumaru__pentru ca e atat de calm mereu, e foarte puternic, gandeste matur, nu-si exprima sentimentele si imi place stilul sau rece
2 inuyasha__e funny in stilul sau copilaresc si imatur, si e foarte kawaii cu urechiusele sale, uneori e cam nehotarat dar... e dragut
3 kagome__cred ca ii e destul de greu sa treaca printr-o schimbare asa de mare, adica din prezent in era feudala...e o luptatoare
4 kikyo__si ea e o luptatoare, adica a trecut prin multe si inca mai rezista
5 naraku__mi se pare destul de inteligent, stie cum sa-si pacaleasca dujmanii
cam atat....
View user's profileSend private message
Angel of Fire

PostPosted: Tue Apr 10, 2007 9:27 pm Reply with quoteBack to top

Sa vedem...
1.Inuyasha-pur si simplu il iubesc...funny(sau mai bn zis creeaza situatzii amuzante),un foarte bun luptator si care nu renuntza cu una cu doua.Sunt multe multe caracterisitici pe care le ador la acest personaj
2.Sesshomaru-este un personaj puternic si e fratele lui Inuyasha,deci arata la fel de bn!Very Happy Acesta personaj are mai mult rolul de a creea situatii pline de suspans(nu stii niciodata ce se va intampla knd Lord Sesshomaru e prin preajma:D)
3.Kagome-si ea este puternica,mai mult in situatiile limita.In general Inuyasha trebuie sa o salveze! Rolling Eyes Oricum,apreciez ca incearca sa mentina in echilibru viata ei de luptatoare in era feudala cu viata ei la scoala...Greu lucru de realizat!
4.Sango-de asemenea intradevar puternica si foarte grijulie cu fratele ei(nu-i de alta,dar eo luv my brother:D)Oricum...imi plack la nebunie fazele cand ii intoarce vreo doua lui Miroku
5.Kanna-lipsita de sentimente,hotarata si supusa ce-i drept.Imi place mult infatisarea ei si arma ei,daca se poate numi asa oglinda.

In rest ar mai fi si Miroku(dar nu-i in top pentru ca e prea afemeiat...rusine sa-i fie) si Kikyo(dar mereu am preferat-o pe Kagome in locul ei asa ca...zboara si ea din top5)
C ya people...
vodafone

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 6:27 am Reply with quoteBack to top

pe locul unu e miroku pt ca desi e atrras de toate femeile e serios cand vine vb de lupta
naraku ocupa locul doi pt ca nu se oboseste prea mult sa lupte ci mai mult sa se foloseasca de altii si sa puna capcane
pe locul trei e kagome....mie mi se pare ca arata bine si loveste bine cu arcul
inuyasha pt ca e personajul principal ocupa locul 4
pe locul cinci se afla unul dintre seshomaru, shipo sau kykyo
sora_leon_4ever

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 10:14 am Reply with quoteBack to top

1.inuyasha
2.kagome
3.sango
4.Sesshomaru
5.kikyo

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 8:44 am Reply with quoteBack to top

1.Inuyasha- isi apara intotdeauna prietenii si le este mereu alaturi, si in plus, e asa dragut, si copilaros uneori, desi nu-mi place ca nu-si recunoaste sentimentele sale fata de kagome( sa-i fie rusine)

2.Sesshomaru- e super cool cu infatisarea sa rece, de gheata.imi place pt ca mai intai gandeste si analizeaza situatia cu mult calm , si apoi actioneaza Very Happy

3.Kagome- poate printr-un cuvant sa-l potoleasca pe Inuyasha si imi place ca mereu lupta alaturi de ceilalti si ii ingrijeste cand se ranesc...

4.Sango- e o adevarata luptatoare, poate sa-si poarte singura de gija desi uneori are nevoie de ajutorul celorlalti,isi rezolva singura problemele, e curajoasa, iubitoare cu ceilalti si mai ales cu fratele ei...si mai e si frumoasa

5.Miroku- desi e foarte pervers si afemeiat imi place ca nu-i lasa pe ceilalti la greu si lupta alaturi de ei Very Happy

Don't worry, be happy!!!
Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum